Valtuutettu New Holland Huolto Loimaa

Huollamme maatalouskoneet erikoistuen traktoreihin sekä puimureihin. Tarvittaessa haemme omalla vaihtolava-autolla rikkinäiset traktorit  suoraan pelloilta korjattavaksi työhalliimme. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Alla voit tutustua tarkemmin palveluihimme.

Traktorihuolto

Meillä traktorihuolto toteutetaan ammattitaidolla ja kokemuksella. Tunnemme eri merkit, koneet sekä niiden toimintaperiaatteet vuosien kokemuksella. Meillä traktorisi on varmoissa käsissä.

Puimurihuolto

Huollata puimurisi ajoissa ja huolehdit että laite on toimintakunnossa juuri silloin kun sitä tarvitaan. Tilaa puimurihuolto ajoissa Loimaan Koneko Ky:ltä. Palvelemme sinua ammattimaisesti ja nopeasti.

Autohuolto

Castrol öljyn vaihdot, Ilmastointi huollot, Yleishuollot ja korjaukset

Rengasmyynti

Yrityksemme tuottaa myös rengasmyynnin palvelut. Meiltä saat kestävät ja turvalliset, huippulaadukkaat Nokia- ja GT radial -renkaat niin kesä- kuin talviajoon. Kysy lisätietoja rengasvalikoimastamme!

Öljymyynti

Valikoimistamme löydät myös huippulaadukkaat ja Suomeen oloihin soveltuvat Castrol-öljyt. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelemme aina asiakkaitamme ystävällisesti sekä ammattitaitoisesti. Soita ja varaa oma aikasi huoltoon. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeellamme!